Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Habiliteringen, Halmstad/Varberg

Sista ansökningsdag: 25 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

Tjänsterna kommer att vara placerade i Halmstad respektive Varberg. Inom ramen för uppdraget i Varberg ingår även Falkenberg som upptagningsområde. Du kommer att arbeta med omvårdnad, förebyggande hälsovård och stötta patienten i kontakt med olika vårdinrättningar. I uppdraget ingår samverkan med övrig sjukvård så som närsjukvård, specialistsjukvård, skolhälsoteam och regionhabilitering samt gymnasieskolor och gruppboende.

Habiliteringen är en specialistverksamhet för utredning och uppföljning av barn, ungdomar och vuxna med tidigt förvärvade och varaktiga funktionsnedsättningar, som medför svårigheter i det dagliga livet och kräver tvärfacklig habilitering. Tjänsterna är placerade på vuxenhabiliteringen där sjuksköterskan arbetar i team tillsammans med arbetsterapeut, kurator, logoped, medicinsk sekreterare, psykolog, sjukgymnast/fysioterapeut och specialpedagog.
För närvarande är tjänsten fördelad mellan Halmstad och Varberg. Inom ramen för uppdraget i Varberg ingår även Falkenberg som upptagningsområde. Huvudsakligen kommer du att ha din arbetsplats i, och utgå från Varberg resp. Halmstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har en för tjänsten adekvat vidareutbildning och några års erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du tidigare jobbat inom psykiatri och/eller på vårdcentral.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper, vilket bland annat innebär en god förmåga att skapa goda relationer till såväl patienter som kollegor och övriga samverkanspartners. Arbetet ställer höga krav på initiativförmåga vilket innebär att du behöver ha en god förmåga att besluta och initiera handling. Du bidrar också till ett organisatoriskt lärande genom att sprida och ta del av kunskap som är användbar för organisationen.

Tjänsten är förenad med hem-, skol -och arbetsplatsbesök varför B-körkort är ett krav.

Vänligen ange i din ansökan vilken ort du söker till eller om du är intresserad av båda.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 februari. Referensnummer ADH 15/18.

Övrigt

Vi utgår från ett löpande urval och du kan komma bli kontaktad innan annonseringstiden har gått ut. Vi rekommenderar dig därför att söka så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lena-Britt Sjöholm , Avdelningschef Varberg/Falkenberg

Telefon: 070-21 377 00

Ulrika Malmberg, Avdelningschef

Telefon: 035-13 66 48

Bengt Werner, Vårdförbundet

Telefon: 0709-24 88 44