Ledigt jobb

Specialistläkare allmänmedicin sökes till Vårdcentralen Håsten, Varberg

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Arbetsbeskrivning

Vi behöver nu utöka vårt team på Vårdcentralen Håsten. Vill du vara med?

Vi söker en driven och engagerad specialist i allmänmedicin som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin, till Vårdcentralen Håsten i Varberg. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare inom allmänmedicin och i tjänsten kommer det att finnas stora möjligheter att arbeta med BVC. I uppdraget ingår även handledning av studenter och AT/ST-läkare samt viss tjänstgöring på gemensam kvälls- och helgmottagning.

Vårdcentralen Håsten är Region Hallands första och enda Forsknings- och utvecklingsvårdcentral med flera projekt igång och med förändringsarbete i fokus. Vi vill hela tiden bli bättre på det vi gör! Vi bedriver god vård för våra invånare och arbetar aktivt hälsofrämjande. Vårdcentralen, som ligger centralt i Varberg, har nästan 8 700 listade patienter och cirka 40 medarbetare. Vi har både planerad verksamhet och akut mottagning till läkare, fysioterapeut och distriktssköterska/sjuksköterska. Vi har flera olika mottagningar med specialistutbildad personal: astma/KOL-mottagning, BVC, diabetesmottagning, fysioterapimottagning, kuratormottagning, psykolog m.m. Det är en trivsam arbetsplats i fräscha lokaler där man hör många glada skratt och där alla kompetenser finns samlade nära varandra. Vi är utbildningsinriktade och tar emot såväl läkarstuderande som AT- och ST-läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom allmänmedicin. Då vi har både BVC och äldreboende är det meriterande om du har arbetat med det tidigare.

Att arbeta hos oss som läkare innebär ett förhållningssätt med ständigt utbyte av kompetens och erfarenhet läkarkollegor och övriga medarbetare emellan och därför tänker vi att du är prestigelös, kommunikativ och uppskattar teamarbete. Du har ett gott bemötande gentemot både patienter och kollegor samt ett stort engagemang att vilja utveckla och förändra till en ännu bättre hälso- och sjukvård.

Goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift förutsätts. Eftersom vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem krävs god datorvana. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer NSVH 8/18.

Övrigt

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Sonja-Lis Hugosson, Vårdcentralschef

Telefon: 0340-48 20 19

Kristian Brandt, Hallands Läkarförening

Telefon: 031-92 95 10