Ledigt jobb

Operationssjuksköterska/sektionsansvarig till Ögonkliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 22 juli Ansök nu

Vi på Ögonkliniken söker nu en Operationssjuksköterska/ögonsjuksköterska med ett 2- årigt uppdrag som sektionsansvarig till vår operationsenhet i Halmstad.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Ögonkliniken har en stor mottagning i Halmstad med egen operationsenhet och tillgång till slutenvårdsplatser på avd 53. Mottagningen befinner sig i entrebyggnaden högst upp med ljusa och mycket fina lokaler och modern teknisk utrustning.
På vår operationsenhet finns 3 salar och en förberedelsedel. Vi utför kataraktoperationer, polikliniska operationer och intravitereala injektioner. Vi har en del operationer i narkos och vi har regelbundna pass även på sjukhusets centrala operation. Vi har de senaste åren börjat med nya operationer och behandlingar som exempelvis cross-linking, glaukomkirurgi och xen inplantat.

Även om vi är en liten operationsenhet har vi stora patientvolymer och ett komplext logistiskt jobb där du behövs för koordineringen och ”flytet”!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå som en värdefull kugge i teamet på operationsenheten. Som sektionsansvarig kommer du att ha huvudansvaret för koordineringen och vara ansvarig för att sätta ett optimalt patientflöde och bemanning på våra salar så att vår operationskapacitet används så effektivt som möjligt. Detta naturligtvis i samråd med mottagningsverksamheten och klinikens avdelningschef. Du kommer vara ansvarig för de administrativa uppgifter som operation innehåller samt vara en del av operationslaget.

Vi erbjuder dig ett introduktionsprogram anpassat efter dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning, inriktning operationssjukvård alternativt ögonsjuksköterska med erfarenhet av ögonoperation. Du är data- och administrativt kunnig och det är en merit om du arbetat i liknande roll innan.

Som person har du en god förmåga att ta tillvara på hela arbetsgruppens kunskaper och skapa en god arbetsmiljö. Du har ett driv och en fallenhet att leda och engagera andra samt vara en ambassadör för arbetsplatsens värderingar. Du har ett intresse av förändrings-och förbättringsarbete och kommer gärna med nya idéer och förslag. Du har en förmåga att överblicka, prioritera och organisera arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi vill gärna att du blir en av oss. Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Grundanställning som operationssjuksköterska med ett tvåårigt förordnande som sektionsansvarig på dagtid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker snarast efter överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 22 juli. Referensnummer HS 170/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jonas Larsson, Verksamhetschef

Telefon: 035-134677 alt 0727-290677

Susanne Öhlin Karlsson , Avdelningschef

Telefon: 0729-626757

Eva Linder, Avdelningschef

Telefon: 070-913678

Maria Frimodig, Avdelningschef

Telefon: 035-134146 alt 073-3646768

Fackliga representanter nås via sjukhusets växel

Telefon: 035-13 10 00