Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare sökes till Avdelning 4A, Varberg

Sista ansökningsdag: 4 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Medicinkliniken i Varberg är organiserad under område 1 på Hallands sjukhus. Kliniken består av fyra vårdavdelningar, fyra mottagningar och en dialysavdelning som är Sveriges modernaste och har ett gott samarbete med 4A.

Avdelning 4A är en avdelning med inriktning mot endokrinologi, gastroenterologi och nefrologi. Här finns 18 vårdplatser. Det finns ett vårdnära serviceteam (VNS) som sköter omvårdnaden av avdelningen, vilket innebär att vi kan koncentrera oss på det vi är bäst på - patienterna.

Arbetsbeskrivning

Som Medicinsk sekreterare på avdelning 4A ansvarar du för all journalskrivning såsom daganteckningar, remisser, epikriser m fl. Vidare sköter du patientliggare, bevakar väntelistan och kallar patienter etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en vårddokumentationsutbildning. Det är meriterande med kodningsutbildning och kunskap i journalsystemet VAS. Vidare är goda kunskaper i det svenska språket både vad gäller tal och skrift ett krav.

Vi ser gärna att du som söker har yrkeserfarenhet, men lägger störst vikt vid de personliga egenskaperna såsom servicekänsla, flexibilitet, noggrannhet och samarbetsförmåga. Vidare ser vi också att du är initiativtagande och ansvarstagande i ditt arbete.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 mars. Referensnummer HS 55/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kerstin Vendelstrand, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 13 17

Annika Bengtsson Jönsson, Vision

Telefon: 0340-48 12 04