Ledigt jobb

Är du Medicinkliniken i Varbergs nya nattsjuksköterska?

Sista ansökningsdag: 1 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Medicinkliniken i Varberg är organiserad under område 1 på Hallands sjukhus Varberg. Kliniken består av fyra vårdavdelningar, fyra mottagningar och en dialysavdelning som är Sveriges modernaste.

Avdelning 5A har 21 vårdplatser, dessa är fördelade på 3 vårdgrupper och varje grupp har sin specialitet: Hematologi, Endokrinologi och Lungsjukdomar. Avdelningen har ett tätt samarbete med Hematologimottagningen där erfarna sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor, som är anställda på avdelningen tjänstgör, antingen som kontaktsjuksköterskor eller behandlingssjuksköterskor. Patienterna skrivs huvudsakligen in från Akutmottagningen eller Hematologimottagningen, men vi tar även emot patienter som kommer direkt från hemmet, dvs. patienter med öppen retur eller de som fått tid för planerade undersökningar som kräver inneliggande förberedelse eller eftervård. Som stöd till vårdteamen finns samordnare, extra sjuksköterska, receptarie och utskrivningssköterska behjälplig dagtid på vardagar.

Vårt vårdnära team (VNS) sköter omhändertagandet av avdelningens lokaler/förråd och ansvarar även för de arbetsuppgifter som inte behöver utföras av vårdpersonal. Detta innebär att omvårdnadspersonalen kan koncentrera sig på det vi är bäst på – dvs. patienterna.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom patientarbete, anhörigkontakt, dokumentation, läkemedelshantering, teamarbete, arbetsledning etc. Som nattsjuksköterska på avdelning 5A ansvarar du för 10-12 patienter. Avdelningen arbetar aktivt med att sjuksköterskan skall ha tid och möjlighet att fokusera på och planera sina arbetsuppgifter. Därför har de arbetsuppgifter som kan utföras av annan yrkeskategori lyfts bort från sjuksköterskan.

På Hallands sjukhus erbjuds du som är nyutbildad sjuksköterska, eller har högst sex månaders erfarenhet, att starta din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg, bred introduktion i yrket.

Läs mer om basåret här: https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Du har möjlighet att ha önskemål kring tjänstgöringsgrad. Tjänsterna som utannonseras är mellan 75-100 % och är förlagda till natten, arbetar du enbart natt är veckoarbetstiden 32 h/v väljer du istället att arbeta viss del dag är veckoarbetstiden 34 h/v. Vi arbetar 2 helger av 5.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från någon av våra specialiteter, erfarenhet av cytostatikabehandling och palliativ vård är meriterande. Saknar du erfarenhet men känner dig nyfiken på den vård vi bedriver så kommer vi hjälpa dig att få erfarenhet och utvecklas till en trygg och kompetent sjuksköterska. Vidare har du goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Vi söker en nyfiken medarbetare, som vill vara med och utveckla vården/omvårdnaden för våra patienter samtidigt som du får möjlighet till egen kompetensutveckling. Vi sätter stort värde till att du är noggrann, ansvarstagande och tycker om att arbeta i team. Vi är måna om varandra och vår arbetsmiljö så du behöver ha en god förmåga att samarbeta, kommunicera och verka för att avdelningen skall fortsätta utvecklas på bästa sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Söker du nya utmaningar och tror att Medicinkliniken avd. 5A skulle vara en arbetsplats som skulle passa dig så är du varmt välkommen att söka till oss!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänsterna är mellan 75 och 100%.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 september. Referensnummer HS 203/18.

Övrigt

Urval sker fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Individuell lönesättning efter erfarenhet och kompetens.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare
jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna Kvorning , Tf. Avdelningschef

Telefon: 0340-48 24 99

Anneli Josarp, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 12 41