Ledigt jobb

Tandsköterska sökes till Folktandvården Vallås

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Folktandvården Vallås finns i trivsamma lokaler med 9 behandlingsrum. Vi är i dag ett glatt gäng på 20 personer som ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik tandvård.

Arbetsbeskrivning

Mer information om arbetsplatsen...

Vi söker en tandsköterska som vill arbeta självständigt och som skulle tycka det är utmanade att jobba med assistans och viss del i vår reception. Att vara ansiktet utåt och spindeln i nätet på många sätt.

Kvalifikationer

Du som söker har examen som tandsköterska med erfarenhet av röntgen samt anestesi. Erfarenhet av god assistans och receptionsarbete är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid att du har egenskaper som vi söker i vårt arbetslag just nu. Du ska vara flexibel, känna ansvar, vara initiativrik, öppen, glad och kunna tillföra stor kompetens samt glädje, som vi även hoppas få ge dig.

Du har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer NSVH 20/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Mer information om arbetsplatsen...

Kontaktperson

Anne Hemberg Jess, Klinikchef

Telefon: 0735-41 47 54

Eva Dahl, Vision

Telefon: 035-14 60 60