Ledigt jobb

Tandläkare sökes till Folktandvården Falkenberg

Sista ansökningsdag: 20 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår Folktandvården och de offentligt drivna vårdcentralerna. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till våra invånare. För Folktandvården Halland är det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med tandvård och munhälsa i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Folktandvården Falkenberg är en av de största klinikerna i Halland. Kliniken är modern, välutrustad och ligger centralt i Falkenberg. Vi är samlokaliserade med Vårdcentralen med bra bussförbindelser till tågstationen för resor norr och söderut.

Vi har 14 behandlingsrum och har ett stort patientunderlag. Idag är vi 36 anställda varav 9 tandläkare, 5 tandhygienister. Pga pensionsavgång behöver vi anställa en tandläkare.

Vår vision är att kunna erbjuda vård med bred kompetens. Vi har visst samarbete med Specialisttandvård i Halland.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av lika delar barn och vuxentandvård med stor satsning på Frisktandvård. Vi erbjuder kompetensutveckling för alla våra medarbetare.

Som tandläkare hos oss utför du all form av tandvård för barn och vuxna. Det finns möjlighet att nischa sig inom olika specialiteter.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha tandläkarlegitimation giltig inom EU. Tidigare erfarenhet som tandläkare är meriterande.

Stor vikt läggs vid egenskaper, såsom engagemang, god samarbetsförmåga samt god kommunikationsförmåga. Du skall också tycka om att arbeta i ett stort arbetslag. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Avslutningsvis erfordras B-körkort, svenska motsvarande C1 nivå och goda datorkunskaper.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde efter överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 20 april. Referensnummer NSVH 63/18.

Övrigt

Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Maud Elfström, Klinikchef

Telefon: 0346-562 50

Mats Michaelsson Nilsson, Saco

Telefon: 0346-562 50