Ledigt jobb

Tandhygienist till Specialisttandvården, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kunskap, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Specialisttandvården utreder och behandlar patienter med särskilda behov som kräver mer omfattande och kvalificerade behandlingar och som remitteras till oss från sjukvården och allmäntandvården. Vi bedriver också utbildning och forskning inom verksamhetsområdet.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att i samråd med specialisttandläkare utreda och behandla patienter som remitterats till specialisttandvården, företrädesvis inom ämnesområdet parodontologi. I uppdraget ingår även att undervisa och handleda tandvårds- och sjukvårdspersonal samt medverka i odontologiskt utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist och har ett intresse för parodontologi. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer HS 95/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Peter Abrahamsson, Verksamhetschef

Telefon: 035-17 45 13

Maria Johansson , PA-konsult

Telefon: 035-13 11 75

Birgitta Kollar, SRAT

Telefon: 035-13 40 57