Ledigt jobb

Vi söker sjuksköterska som vill kombinera akut sjukvård med rehabilitering

Sista ansökningsdag: 22 juli Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vill du vara en del av ett rehabiliteringsteam som följer patienten från skada till aktiv vardag i en omväxlande verksamhet med stor medicinsk bredd?

Arbetsbeskrivning

Vi är en rehabiliteringsmedicinsk enhet i Halland som består av slutenvård, dagrehab och öppenvård. Våra patienter är vuxna och de vanligaste diagnoserna är stroke, hjärnskador och ryggmärgsskador. Målet med rehabiliteringen är ökad aktivitet och delaktighet i en förändrad livssituation. Målet för patienten är att återgå till ett aktivt liv. Medelvårdtid är cirka 30 dagar.

Hos oss får du som sjuksköterska möjligheten att kombinera akut sjukvård med förmånen att lära känna patienten samt tid till att coacha patienten mot nya mål. Du är en av flera professioner i ett interdisciplinärt team inom slutenvård, avdelning 51. Teamet består av arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, undersköterska, sjuksköterska, psykolog, logoped och läkare. Det är teamet tillsammans med patient och närstående som utformar målen för rehabiliteringen.

Arbetstid: dag, kvälls- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du behöver ha ett stort intresse och engagemang för rehabilitering men samtidigt kompentens inom akutsjukvård. Ett pedagogiskt förhållningssätt är en förutsättning för att kunna handleda patienten i olika träningssituationer. Du behöver ha förmåga att bygga relationer till våra patienter och närstående samt kunna hantera människor med kognitiva hinder.

Vi erbjuder alla nya medarbetare, oavsett yrkeserfarenhet, en mentor under ett års tid. Är du helt nyutbildad har du möjlighet att delta i basåret då du förutom att ta del av rehabiliteringsmedicins mentorsprogram också får möjlighet till utbildning samt att prova andra avdelningar inom Hallands sjukhus (läs mer om basåret nedan). Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vill du arbeta i ett stimulerande, kreativt och lärande arbetsklimat tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare så är detta jobbet för dig!

På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska eller har högst sex månaders erfarenhet din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.
Du får också:
-Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
-Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach
-Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar
Läs mer om basåret på Hallands sjukhus via länken : https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat 6 månader.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 22 juli. Referensnummer HS 200/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Helene Åqvist Amnebjer, Avdelningschef

Telefon: 035-13 46 11

Mobil: 0702-613 907