Ledigt jobb

Distriktsläkare med särskilt uppdrag sökes till Vårdcentralen Hyltebruk

Sista ansökningsdag: 26 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Denna tjänst är specialanpassad för läkarmedverkan i hemsjukvård, särskilda boende och korttidsboende i Hylte Kommun. Möjlighet till arbete på läkarmottagningen i Hyltebruk eller Torup beroende på tjänstgöringsgrad.

Vårdcentralen Hyltebruk är en unik enhet med
7 800 listade patienter. Vårdcentralen är välbemannad på alla professioner men behöver nu förstärkning av en läkare. Förutom alla sedanliga specialiteter för en vårdcentral har vi även röntgenmottagning. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Vi är ett gott gäng som tar väl hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kolleger som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi hela tiden kan utvecklas och bli bättre.

Kvalifikationer

Vi söker en specialist i allmänmedicin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av geriatrik och palliativ vård men det är inget krav. För denna tjänst söker vi en person som känner särskilt mycket för palliativa patienter, äldre och svårt sjuka patienter. God medicinsk kompetens och noggrannhet är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, mångsidighet och gott bemötande. Du ska vara ansvarsfull, initiativrik, öppen, glad och kunna tillföra kompetens samt glädje, som vi även hoppas få ge dig.
Körkort krävs för tjänsten.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 60-100% enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2017-04-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 26 mars. Referensnummer NSVH 46/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Carin Andrén, Vårdcentralschef Vårdcentralen Hylte

Telefon: 070-52 23 941

Henrik Nord, Hallands Läkarförening

Telefon: 0345-183 02