Ledigt jobb

3:e sjuksköterska sökes till Medicinkliniken, avd. 4A, Varberg

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Avdelning 4A är en avdelning med inriktning mot endokrinologi, gastroenterologi och nefrologi. Här finns 18 vårdplatser. Vi arbetar i gruppvård, har en 3:e sjuksköterska dagtid samt en samordnare. Det finns ett vårdnärateam (VNS) som sköter omvårdnaden av avdelningen, vilket innebär att vi kan koncentrera oss på det vi är bäst på - patienterna. Avdelningen har påbörjat ett aktivt framtidsarbete där du kommer att vara delaktig med dina erfarenheter och idéer och tillsammans utarbetar vi en tydlig arbetsbeskrivning för varje yrkeskategori.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en 3:e sjuksköterska till en dag/helg-tjänst. Arbetsuppgifterna för en 3:e sjuksköterska innebär att du vardagar dagtid hjälper till att stötta ansvariga sjuksköterskor i läkemedelshanteringen, utskrivningsprocessen och i akuta situationer. Du är också ett stöd till nya kollegor och studenter samt ser till att riktlinjer och rutiner följs. Du kommer även att ansvara för att utbilda undersköterskor i blodprovstagning, katetersättning etc. Som 3:e sjuksköterska innebär det att du ständigt bedriver små, men viktiga förbättringar som leder till att 4A blir en framgångsrik och modern vårdavdelning.
I uppdraget ingår också att ha ett övergripande ansvar för sjuksköterskestudenter samt vara med och utforma huvudhandledarfunktionen på avd. 4A.
Helgerna (vi arbetar två av fem helger) består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en akut intern medicinsk avdelning.

På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska eller har högst sex månaders erfarenhet din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.
Du får också:
-Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
-Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach
-Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar

Läs mer om basåret nedan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Som person är du nyfiken och engagerad samt har en god förmåga att kunna leda och engagera andra i din närhet. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och kan på ett tydligt sätt kommunicera och presentera information. Vi arbetar i team och du behöver därför ha lätt för att samarbeta samt verka för ett öppet och gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer HS 18/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Läs mer om basåret på Hallands sjukhus via länken : https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Linda Bengtsson, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 17 51

Vårdförbundets expedition

Telefon: 0340-48 11 41