Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare sökes till Avd. 5A, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 21 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Hallands sjukhus Varberg ligger i norra Halland och har cirka 1 400 medarbetare. I verksamheten ingår även specialistsjukvården i Falkenberg. De flesta av våra patienter kommer från Region Halland, men en betydande grupp kommer även från andra landsting som en följd av valfriheten inom vården.

Arbetsbeskrivning

Som avdelningssekreterare är du ansvarig för journalskrivning såsom daganteckningar, remisser, epikriser m.fl., att sköta inneliggandelista, bevaka väntelista och kalla patienter m.m.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning i vårdadministration för medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har kodningsutbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi samt goda IT-kunskaper och god datorvana. Har du erfarenhet av Region Hallands IT-system VAS är det en fördel.

Yrkeserfarenhet är meriterande men vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet där vi värdesätter god samarbets- och initiativförmåga, noggrannhet, servicekänsla samt att du kan arbeta både självständigt och i team.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 21 februari. Referensnummer HS 42/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kerstin Vendelstrand, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 13 17

Annika Bengtsson Jönsson, Vision

Telefon: 0340-481240, 0340-481576