Ledigt jobb

Undersköterskor semestervikariat 2017, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Kom till Region Halland och var med och bidra för vi behöver dig! Hos oss får du fantastiska kollegor och goda utvecklingsmöjligheter!

I arbetet som undersköterska på Hallands sjukhus får du möjligheten att använda dina omvårdnadskunskaper och utvecklas i din roll som undersköterska. Du får möta ett brett spektrum av patienter med olika sjukdomsbilder och diagnoser, vilket ger dig en bred kunskapsbas. I arbetet ingår arbetsuppgifter såsom omvårdnadsarbete och provtagning. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter att bredda din kompetens inom flera områden. Som medarbetare hos oss blir du delaktig i våra team med hög kompetens och god gemenskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig med yrkesexamen från vård- och omsorgsprogrammet, alternativt är du sjuksköterska eller läkare under utbildning. Vi har även behov av dig som önskar arbeta som timanställd.

Som person har du en positiv grundinställning till din omgivning och arbetar gärna i team. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att lyssna och kommunicera med patienter, närstående och kollegor. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som nyutexaminerad med yrkesexamen från vård- och omsorgsprogrammet skall du ha läst någon av följande kurser eller motsvarande:
• Akutsjukvård/sjukvård, 200 poäng
• Medicin 2, 100 poäng är önskvärt
Vi ser gärna att du har diplom från Vård- och omsorgscollege.

För dig som är sjuksköterska eller läkare under utbildning är det önskvärt att du har slutfört:
• 4 terminer på sjuksköterskeutbildningen
• 6 terminer på läkarutbildningen

Ange i din ansökan två referenser. Vi kommer att ta kontakt med referenterna innan en eventuell intervju.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
30

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer HS 321/16.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Ansök snarast då tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden, dock senast 2017-03-31.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Har du frågor? Hör gärna av dig till oss på Personalavdelningen.

Telefon: 0340-48 11 83

E-post: personalavdelning.hsv@regionhalland.se