Ledigt jobb

Semestervikarier sökes till Vårdnära service och Städservice, Halland

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Gillar du service, är ansvarstagande och noggrann? I så fall är du den vi letar efter i sommar och kanske även framåt. Hos oss arbetar du både självständigt, men också i team med andra. Vårdnära service och städverksamheten inom både Hallands sjukhus och vårdcentralerna i de Halländska kommunerna (Närsjukvården), är verksamheter som söker nya medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Inom Vårdnära service är du en viktig del i arbetet på vårdavdelningarna inom Hallands sjukhus. Arbetsuppgifterna består bland annat av ansvar för patientkök, städning och förrådshantering. I arbetet ingår kontakter med patienter, anhöriga och vårdpersonal. Vi erbjuder även arbete i en mer renodlad städverksamhet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av servicearbete, t.ex. städ. Du har fyllt eller ska fylla 17 under året. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av jobb hos oss inom Vårdnära service eller städ är du välkommen på intervju. Du väljer ort och dag som passar dig. Vid dessa tillfällen rekryterar vi också till våra vårdcentraler i länet.
- 25 april mellan kl. 14-18 är du välkommen till Regionservice, Parketten på Fiskaregatan 4, Halmstad.

- 26 april mellan kl. 14-18 är du välkommen till sjukhuset i Varberg. Du anmäler dig i receptionen vid huvudentrén.

Det är drop in och du behöver inte anmäla eller söka arbetet innan. Har du inte möjlighet att komma då, får du gärna ansöka via webben.

Ovanstående drop in-tider gäller oavsett vilken kommun du är intresserad av att jobba i.

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde juni 2017.
Antal tjänster
20

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer RGS 27/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Tuula Grahn, Städservice Halmstad

Telefon: 035-13 19 47

Anne Hedbris, Städservice Varberg

Telefon: 0340-48 11 92

Maria Kronberg, Städservice Vårdcentraler

Telefon: 035-13 14 25