Ledigt jobb

Receptionist/Medicinsk sekreterare sökes till Vårdcentralen Särö

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kunskap, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Receptionisten är den första person man möter när man kommer till oss på Vårdcentralen Särö. Därför är det viktigt för oss att du är en person med god serviceanda, som är mån om att ge våra besökare/patienter ett gott bemötande och hjälpa var och en utifrån dennes behov.

Receptionsarbetet innebär bl.a. registrering i VAS, samordning av olika möten, drop in och bokade patienter, beställningar, posthantering. Utöver detta ingår också sedvanliga uppgifter för medicinsk sekreterare på vårdcentral och utskrift av dikterat material.

Vårdcentralen Särö är den nordligaste offentliga vårdcentralen. Vi finns belägna mitt i Särö Centrum och har ca 7 000 personer listade hos oss. Vår verksamhet består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog och BVC.

Välkommen att bli en i gänget!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kanslist/ utbildad medicinsk sekreterare. Kunskap i journalsystemet VAS och IT-kompetens är meriterande.
Stor vikt fästes vid personliga egenskaper så som känsla för service, kreativitet, initiativförmåga och god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. Ca 80%.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vik. 6 månader med möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer NSVH 74/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Birgitta Ekman, Vårdcentralschef

Telefon: 073-850 17 70

Birgitta Nilsson, Vision

Telefon: 031-92 95 55