Ledigt jobb

ST-läkare allmänmedicin till Vårdcentralen Hyltebruk / Vårdcentralen Torup

Sista ansökningsdag: 5 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Som ST-läkare hos oss får du mycket god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med och utforma din plan och utveckla specialintressen. ST-läkarna har regelbundet gemensamma och mycket uppskattade träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektorn.

För att bredda din kompetens kommer du även under din utbildning att tjänstgöra på bland annat den allmänna palliativa avdelningen, vid både större och mindre vårdcentraler i Närsjukvården Halland samt delta vid läkarmedverkan i hemmet.

Vårdcentralen Hyltebruk är en unik enhet med
7 800 listade patienter. Vårdcentralen är välbemannad på alla professioner men behöver nu förstärkning av en läkare. Förutom alla sedanliga specialiteter för en vårdcentral har vi även röntgenmottagning. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Vi är ett gott gäng som tar väl hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi hela tiden kan utvecklas och bli bättre.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Förutom god medicinsk kompetens och noggrannhet lägger vi mycket stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, mångsidighet och gott bemötande. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Du ska vara ansvarsfull, initiativrik, öppen, glad och kunna tillföra kompetens och arbetsglädje, som vi även hoppas få ge dig.

Berätta gärna i ditt CV varför du vill komma till oss i Hyltebruk och vad du tycker att du kan tillföra.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2017-04-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 5 mars. Referensnummer NSVH 31/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Carin Andrén, Vårdcentralschef, Vc Hyltebruk

Telefon: 0345-183 43

Henrik Nord, Hallands Läkarförening

Telefon: 0345-183 02