Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Kirurgi-, Ortopedi- och Urologimott., Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 27 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus Kungsbacka är en del av Hallands sjukhus som omfattar sjukhusen i Kungsbacka, Varberg och Halmstad. I Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Vår verksamhet ingår i opererande specialiteter tillsammans med mottagningen för Gynekologi samt vår operationsenhet.

På mottagningsverksamheten inom kirurgi, ortopedi, urologi är vi ca 30 medarbetare uppdelat på läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi arbetar med diagnostik och behandling och vi utför även mindre operationer och viss skopiverksamhet. På vår operationsenhet som ligger i anslutning till vår mottagning utförs operationer vanligtvis under dagkirurgiska former. Du kommer att arbeta på en arbetsplats kännetecknad av god laganda, humor och hög ambitionsnivå där varje medarbetare är en viktig länk. Personlig lämplighet med flexibilitet och samarbetsförmåga är därför viktigt.
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs på arbetet, därför erbjuder vi ett antal förmåner när du arbetar hos oss som t.ex. fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag och olika former av personalförmåner.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår öppenvårdsmottagning inom kirurgi, ortopedi och urologi i Kungsbacka. Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete där du arbetar i nära samarbete med olika professioner. Vi erbjuder stimulerande och lärorikt arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del av vårdprocessen.

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att ingå i vårt team och framförallt arbeta med vårddokumentation och det som rör våra operationer men också övrig journaldokumentation. Övriga arbetsuppgifter är att bl.a. sköta bokningar, telefonkontakt med patienter samt andra administrativa arbetsuppgifter såsom intyg, scanning och posthantering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Du som söker skall ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kunna arbeta både självständigt och i team. Meriterande är arbetserfarenhet som medicinsk sekreterare samt kunskaper i diagnoskodning och dokumentationssystemet VAS.

Som person tycker du om att arbeta med och för människor. Vi vill att du är en stabil och trygg person som gillar att arbeta i teamwork med positiv laganda, att du tycker om att utvärdera och utveckla vårt arbete samt att du känner engagemang för mottagningen. Du bör vara flexibel, noggrann och ha en god förmåga till bra kommunikation med såväl patienter som med kollegor för det ser vi idag som viktiga egenskaper för en bra arbetsplats med god arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 27 maj. Referensnummer HS 135/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Rosander, Avdelningschef

Telefon: 072-171 50 06

Anki Olsson, Vision

Telefon: 0300-56 51 18