Ledigt jobb

Kurator till Nyhems Vårdcentral. Halmstad

Sista ansökningsdag: 25 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården och en Palliativ vårdavdelning. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. Det hälsofrämjande och patientnära arbetet står i fokus. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vårdcentralen Nyhem ligger i centrala Halmstad och är en trivsam vårdcentral med fräscha lokaler och cirka 10 000 listade patienter. Här finns läkarmottagning, laboratorium, BVC, distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik, arbetsterapeut, kurator, psykolog. Folktandvården finns också i samma byggnad. Vi har även specialistmottagning för astma/KOL, diabetes. riskmissbruk och rökavvänjning.

Det är ett härligt gäng som arbetar här med en växande framtid i sikte. Vi söker nu en kurator som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som kurator på vår vårdcentral innebär en spännande variation av arbetsuppgifter där du har möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med blivande kollegor som har hög kompetens och ett stort engagemang. Vi arbetar teambaserat så att rätt händer gör rätt saker!

Arbetet riktar sig i första hand mot vuxna från 18 år på vårdcentral. Arbetet består till stor del av samtalsbehandling men även i viss mån samordnande insatser och anhörigstöd. Du har ett nära samarbete med psykolog men också sjukgymnaster, arbetsterapeuter och övriga medarbetare på vårdcentralen, bl.a. i rehabteamet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Socionomexamen med vidareutbildning i psykoterapeutiskt behandlingsarbete motsvarande steg 1. Du får gärna ha erfarenhet från vårdcentralsarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi ser också att du har ett intresse av att vilja vara med och utveckla vår verksamhet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 januari. Referensnummer NSVH 9/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Grethe Glendert Sundell, Vårdcentralschef

Telefon: 0731-43 21 23

Fackliga företrädare nås via växeln

Telefon: 035 - 13 48 00