Ledigt jobb

Fysioterapeut/Sjukgymnast sökes till Vårdcentralen Håsten, Varberg

Sista ansökningsdag: 11 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna och Folktandvården. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vårdcentralen Håsten ligger centralt i Varberg, har drygt 8 700 listade patienter och ca 40 medarbetare. Vi har både planerad verksamhet och drop-in-mottagning till läkare, fysioterapeut/sjukgymnast, kurator och distriktssköterska/sjuksköterska. Vi har flera olika mottagningar med specialistutbildad personal: astma/KOL-mottagning, BVC, diabetesmottagning, fysioterapimottagning/sjukgymnastmottagning, kuratorsmottagning m.m. Det är en trivsam arbetsplats i fräscha lokaler där man hör många glada skratt och där alla kompetenser finns samlade nära varandra.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast består huvudsakligen av polikliniskt arbete, där du arbetar med individuella bedömningar och behandlingar samt telefonrådgivning. Eventuellt kan det också vara aktuellt att hålla i någon form av gruppverksamhet. Vårdcentralen Håsten är Hallands första och enda forsknings- och utvecklingsvårdcentral och vi har flera projekt igång. Vi strävar hela tiden efter att hitta nya utvecklingsområden och arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, har yrkeserfarenhet från primärvård samt utbildning inom relevanta områden för primärvård. Det är meriterande om du har intresse för forskning/är disputerad. Meriterande är även utbildning inom akupunktur, OMI, MDT eller motsvarande.

Du är van vid att både arbeta självständigt och i team. Du bidrar med flexibilitet, ansvarstagande och gott humör på din arbetsplats. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem varför god datorvana krävs.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 60%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 11 juni. Referensnummer NSVH 61/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kerstin Walmerud, Vårdcentralschef, Vc Håsten

Telefon: 0709-46 84 67

Pia Nilsson, Fysioterapeuterna

Telefon: 0340-48 20 36