Ledigt jobb

Operationssjuksköterska till Operations- och Intensivvårdskliniken Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Operations och Intensivvårdskliniken vid Hallands sjukhus Halmstad tillhör Verksamhetsområde 3 och erbjuder anestesisjukvård, operationssjukvård, postoperativ vård, intensiv vård och steriliseringsverksamhet. Operationsavdelningen omfattar all omvårdnadspersonal vid enheten och har ca 110 medarbetare. Avdelningen har tolv välutrustade operationssalar för kirurgi, kärlkirurgi, robotassisterad kirurgi, gynekologi, ortopedi, urologi, öron/näsa/hals, ögon och käkkirurgi

Vi vill gärna att du blir en av oss!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå som en värdefull kompetens i teamet på operationsavdelningen med sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. Som medarbetare vid Hallands sjukhus Halmstad arbetar du med det som är viktigast av allt – livet – detta innebär ett ansvarsfullt jobb; ett jobb som kräver kunskap, skicklighet och ett stort hjärta! Vi erbjuder dig ett introduktionsprogram anpassat efter dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning, inriktning operationssjukvård. Vi lägger stor vikt vid personliga lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Jourtjänstgöring kan förekomma.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker snarast.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer HS 36/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Pernilla Heinsvig, Avdelningschef Operation

Telefon: 035-13 43 31

Maria Strand, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 12 31