Ledigt jobb

Är du redo för nya utmaningar? Folktandvården Nyhem söker ny Tandläkare!

Sista ansökningsdag: 19 augusti Ansök nu

Är du en driven och utvecklingsorienterad person? Söker du en arbetsplats där du får möjlighet att påverka såväl din egen utveckling som arbetsuppgifterna för att kliniken ska ligga i framkant inom tandvården? Då kan Folktandvården Nyhem vara en arbetsplats för dig!

Folktandvården Nyhem är den största allmäntandvårdskliniken i Halmstad. I dagsläget befinner vi oss på en förändringresa där vi satsar på att ligga i framkant inom Region Halland, detta genom viljan att ständigt förbättra oss. För att lyckas tror vi på ansvarstagande, nyfikenhet och samarbete mellan våra olika kompetenser. Vi satsar på delaktighet, kompetensutveckling, möjlighet till forskning och bra arbetsmiljö för att försäkra ständig utveckling av vår verksamhet. Vår ambition är att alla medarbetare ska vara en del av denna förändring genom att komma med idéer kring utveckling och teknik. Vårt mål är att det i sin tur ska bidra till att man som anställd på Folktandvården Nyhem ska känna sig delaktig och kunna titta tillbaka och känna stolthet över det man har bidragit till för kliniken och dess framväxt inom tandvården och över sin egen utveckling.

Som tandläkare hos oss kommer du mötas av en personalgrupp som består av cirka 25 personer som har en bred spridning av kompetenser. Folktandvården Nyhems arbetsgrupp präglas av många skratt och en vilja att nätverka med andra professioner inom Region Halland. På kliniken arbetar vi ständigt mot målet att bilda stabila team för att ge bästa möjliga vård till patienten. Så är du en person som vill vara delaktig i din egen och klinikens utveckling genom att bidra med dina idéer till förbättring? Då är du varmt välkommen att söka till oss på Folktandvården Nyhem.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi på Folktandvården Nyhem efter en ny kollega. I rollen som tandläkare kommer du att genomföra sedvanliga arbetsuppgifter så som kausal och symptomatisk behandling av barn och ungdomar samt vuxentandvård.

Som tandläkare hos oss får du ett omväxlande arbete och har ett nära samarbete med kollegor, där patienten står i fokus. Hos oss äger och styr du din egen utveckling. Hittar du utbildningar som du ser har nytta för både dig och kliniken ser vi detta som en naturlig del av din kompetensutveckling. På Folktandvården Nyhem har vi organisationens stöd att vara ledande och stå i framkant inom tandvården, vilket betyder att vi har få begräsningar när det kommer till utveckling för vår personal och avdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med tidigare arbetslivserfarenhet som tandläkare.

Vidare ser vi att du:
• Har god odontologisk kompetens.
• Gärna har något eller några års yrkeserfarenhet där du har jobbat med såväl bastandvård och gärna viss protetik.
• Har intresse och engagemang att arbeta med såväl vuxna som barnpatienter.
• Är en utpräglad lagspelare och se teambaserat arbetssätt som positivt.
• Har ett resultatorienterat synsätt baserat på ett effektivt patientomhändertagande.
• Har allmänna IT-kunskaper.
• Har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala.
• B-körkort är önskvärt.

Du är en person som tar ansvar för såväl din egen som folktandvårdens utveckling. Du är intresserad av systematiska förbättringar och bidrar till kunskapsutbyte. Att driva idéer och söka nya arbetssätt är något som engagerar dig. Vidare ser vi att du är omvärldsbevakande och uppdaterad kring teknik. Du är flexibel i ditt arbetssätt och tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 19 augusti. Referensnummer NSVH 150/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Shpetim Bujupi, Klinikchef

Telefon: 073-508 54 93

Stefan Nordström, TT Halland

Telefon: 070-684 92 00

Meghan Bonacasa, Kliniksamordnare, Kontaktperson under sommaren

Telefon: 035-13 16 80