Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare sökes till Kvinnoklinikens sekretariat, Varberg

Sista ansökningsdag: 7 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Kvinnokliniken är en länsövergripande klinik där vi samordnar våra sekreterarresurser för mottagningar och avdelningar i Varberg och Halmstad. Nu söker vi en medicinsk sekreterare med placering i Varberg.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete som medicinsk sekretetrare på Kvinnokliniken. Arbetet omfattar sedvanliga sekreteraruppgifter och specifika ansvarsuppgifter. Du kommer att ingå i ett team som roterar mellan de olika platserna för vårddokumentation och annat administrativt arbete, därför är en god samarbetsförmåga av yttersta vikt. Vi arbetar i journalsystemen VAS och Obstetrix och ingår i tvärprofessionella team i de förekommande specialiteterna på kliniken. Har du kodarutbildning finns möjlighet att få använda din kompetens inom detta område på kliniken.

Kvalifikationer

Vårddokumentationsutbildning/medicinsk sekreterare. Erfarenhet av kodning är meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift förutsätts. Som person är du serviceinriktad och professionell i din yrkesutövning. Du är flexibel, tar egna initiativ och gillar att arbeta där intensiteten på arbetsuppgifterna kan växla. Du kommer aktivt och regelbundet med förslag på förbättringar samt bidrar till ett gott arbetsklimat på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 maj. Referensnummer HS 102/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Arzana Gashi , Avdelningschef

Telefon: 035-13 66 09

Agneta Johansson, Medicinsk sekreterare

Telefon: 0340-48 04 69

Gilda Galvez-Eriksson, Vision

Telefon: 035-13 66 62