Ledigt jobb

Avdelningschef/barnmorska till Gynekologimottagningen/Centralreceptionen

Sista ansökningsdag: 5 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Hallands sjukhus Kungsbacka erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet som kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron näsa hals, ögon, gynekologi samt barnmedicin. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelningen. Vid sjukhuset finns även kvinnohälsovård och en röntgenavdelning. Vår ambition är att erbjuda våra patienter vård av hög kvalitet med bästa tänkbara service och bemötande.

Arbetsbeskrivning

Då vår nuvarande avdelningschef efter många år skall sluta hos oss och anta nya utmaningar söker vi en avdelningschef/barnmorska. Tjänsten innebär arbete som avdelningschef 50% och som barnmorska 50%.

På mottagningen arbetar läkare, barnmorskor, kurator, undersköterskor och medicinska sekreterare. Du blir chef för barnmorskor, undersköterskor och medicinska sekreterare (9 medarbetare) samt 4 administrativa assistenter, som arbetar inom centralreceptionen.

Som avdelningschef för dessa enheter leder, fördelar och utvecklar du arbetet inom enheten med syfte att uppnå hög kvalitet, patientsäkerhet och effektivitet. Vidare har du personal-, budget- och resultatansvar. Som avdelningschef ingår du också i opererande specialiteters gemensamma ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. barnmorska med tidigare chef- och ledarerfarenhet från hälso- och sjukvården.

Du ska vara drivande för en modern sjukvård i samverkan med Hallands sjukhus intentioner. Du ska vara ansvarstagande, ha en god analytisk förmåga, vara initiativrik och känna lust till utveckling. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper. Du behöver kunna kommunicera med enkelhet i tal och skrift.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänsten innebär en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett fyraårigt chefsförordnande.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 5 februari. Referensnummer HS 317/16.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Louise Bentley, Verksamhetschef

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Carina Larsson, Vårdförbundet

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Mona Sandblom, Kommunal

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Ditti Arvidsson, Vision

Telefon: 0300-56 11 11