Ledigt jobb

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska till BVC, Vårdcentralen Falkenberg

Sista ansökningsdag: 23 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på Barnavårdscentral samt telefonrådgivning på vårdcentral.

Vårdcentralen Falkenberg består av läkar– och distriktssköterskemottagning, lab, sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator, BVC, specialistmottagningar för Astma/KOL, diabetes, hjärtsvikt, vikt och rökavvänjning. Vi arbetar med patienten i fokus, med respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård; distriktssköterska alternativt barnsjuksköterska. Tidigare erfarenhet av arbete som distriktssköterska/barnsjuksköterska är en fördel.

Som person är du flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du ser möjligheter och har en vilja att vara aktiv i utvecklingen av vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För tjänsten erfordras B-körkort.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%. Möjlighet till utökad tjänstgöring finns.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vikariat ett år.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 februari. Referensnummer NSVH 29/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Helén Thorstensson, Vårdcentralschef

Telefon: 072-52 34 903

Therese Eliasson, Vårdförbundet

Telefon: växel 0346-56 000