Ledigt jobb

Distriktsläkare/Läkare sökes till Vårdcentralen i Åsa

Sista ansökningsdag: 27 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Åsa är en trivsam och väletablerad vårdcentral, belägen mitt i en växande ort, med havet som närmsta granne. Det finns goda möjligheter att pendla tack vare Åsa Station. Åsa är en inflyttningsort och idag har vi ca 9 700 listade patienter. Vi har ett komplett allmänmedicinskt utbud och ett välfungerande rehabteam. På vårdcentralen finns förutom läkar- och distriktssköterskemottagning även BVC och en välutrustad avdelning för arbetsterapi och fysioterapi. Vi har två psykologer och en kurator.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär sedvanliga distriktsläkaruppgifter. Vi har både ST- och AT-läkare. Möjligheter till fortbildning på enheten är goda.

Arbetstid: Dagtid vardagar samt beredskapsjour i hemmet ca 1 ggr/månad.

Kvalifikationer

Du är specialist i allmänmedicin alternativt legitimerad läkare. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete på vårdcentral.

Vi värdesätter egenskaper såsom initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 27 februari. Referensnummer NSVH 28/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Tobias Släryd , Vårdcentralchef

Telefon: 0340- 64 90 49

Kristian Brandt, Läkarföreningen

Telefon: Kristian.brandt@regionhalland.se