Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till sekretariat och IT, Område 1, Halmstad

Sista ansökningsdag: 17 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till infektionskliniken på Hallands sjukhus Halmstad. Att arbeta som medicinsk sekreterare på infektionskliniken är utvecklande då du som medarbetare får arbeta både i den öppna samt slutna vården, d v s helheten kring patientadministrationen.

Arbetsbeskrivning

Arbetet omfattar administrativa arbetsuppgifter i form av tidbokning, telefonservice, utskrift av patientdokumentation samt remisshantering. I arbetet är det viktigt med ett gott bemötande både gentemot patienter och medarbetare. Arbetet kräver en hög servicekänsla, flexibilitet och noggrannhet samt förmåga att arbeta i team. Tillsammans arbetar vi för att de administrativa processerna ska fungera.

Sekreterarna har ett nära samarbete med alla vårdgivare inom enheten då alla yrkes-grupper har betydelse för patientens bästa.

Tillsammans är ni fyra sekreterare som arbetar både för mottagning och avdelning. Du kommer att ha ett nära samarbete med dessa och tillsammans med dem utveckla rollen som medicinsk sekreterare. Idag är denna yrkesroll i förändring då man inom verksamheten ser över de administrativa arbetsuppgifterna i enlighet med framtidsarbetet.

Meriterande är att du har kunskap i kodning samt statistik. Tjänsten kommer att vara placerad på infektionsmottagningen, där du har möjlighet att sitta och koda.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning i vårdadministration för medicinsk sekreterare samt utbildning i patientklassificering. Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi krävs. Några års erfarenhet som medicinsk sekreterare är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidbokning och schemaläggning. Erfarenhet av Region Hallands IT-system VAS är också önskvärt.

Viktigt är att du som person är flexibel och noggrann, har hög servicekänsla och kan arbeta i team, då sekreteraren har en viktig roll i samarbetet med patienter, vårdpersonal och läkare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 17 juni. Referensnummer HS 151/18.

Övrigt

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lena Klintefors, Avdelningschef

Telefon: 035-13 11 42

Anna-Lena Sevandersson, Vision

Telefon: 035-13 16 02