Ledigt jobb

Närsjukvårdens vårdcentraler i Kungsbacka söker sommarvikarier

Sista ansökningsdag: 15 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Kom till Region Halland och var med och bidra för vi behöver dig! Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, professionell handledning och chans till fortsatt anställning!

I sommar behöver vi förstärkning i olika omfattning på våra regiondrivna vårdcentraler: Vårdcentralen Fjärås, Vårdcentralen Kungsbacka, Vårdcentralen Kolla, Vårdcentralen Onsala, Vårdcentralen Särö och Vårdcentralen Åsa. Vi är alla etablerade enheter och trivsamma arbetsplatser. Arbetsuppgifterna innebär arbete på läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, laboratorium och kassa/sekreterarfunktioner. Som semestervikarie hos oss finns stora möjligheter att även arbeta extra efter sommaren!

Kvalifikationer

Du är utbildad distriktssköterska, medicinsk sekreterare, sjuksköterska eller undersköterska. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av mottagningsarbete, gärna vårdcentral. När det gäller undersköterska är erfarenhet av provtagning/lab mycket värdefullt. Ange i din ansökan om din intresseanmälan gäller enskild vårdcentral eller samtliga vårdcentraler som hör till Kungsbacka. Ange också i vilken omfattning du är tillgänglig för arbete.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid. Heltid/deltid
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
5

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 15 februari. Referensnummer NSVH 6/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lena-Britt Sjöholm, Vårdcentralschef, Åsa

Telefon: 0702-13 77 00

Vårdförbundets representant nås via växeln:

Telefon: 0340-48 10 00

Ann-Catrine Bengtsson, Vision

Telefon: 070-515 47 51

Astrid Börjesson, Kommunal

Telefon: 0300-56 92 27