Ledigt jobb

Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Oskarström

Sista ansökningsdag: 12 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Oskarström är en trivsam vårdcentral med ca 5 200 listade patienter. Verksamheten är förlagd i nyrenoverade lokaler en bit utanför Halmstad. Vårdcentralen består av läkar- och distriktssköterskemottagning, labb, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL och diabetes. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Vår personalgrupp är ett gott gäng, som är vana vid att arbeta i team. Vi är en arbetsgrupp som arbetar aktivt med förbättringsarbete enligt Lean. Vi lägger stor fokus på samarbete, teamkänsla och försöker ständigt vara nytänkande i det vi företar oss i. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker också det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten och göra den ännu bättre.

Vi söker nu en distriktssköterska och en sjuksköterska.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innebär varierande arbetsuppgifter för distriktssköterska/sjuksköterska på vårdcentral såsom telefonrådgivning, tidsbokning, bedömning och triagering samt mottagning.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är distriktssköterska alternativt sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet.

Det är viktigt att du är en serviceinriktad och lösningsorienterad person med ett gott bemötande. Vi ser gärna att du är en person med hög flexibilitet som trivs med att arbeta i team. God samarbetsförmåga bedöms vara en viktig kvalifikation för arbetet, men även förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. /deltid. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde 180423 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 12 mars. Referensnummer NSVH 37/18.

Övrigt

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan i god tid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Ek, Vårdcentralschef Oskarström

Telefon: 073-143 20 98

Maria Björk

Telefon: 0300- 56 92 53.