Ledigt jobb

Fysioterapeut/Sjukgymnast sökes till Habiliteringen Falkenberg

Sista ansökningsdag: 4 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Habiliteringen är en specialistverksamhet för utredning och uppföljning av barn, ungdomar och vuxna med tidigt förvärvade och varaktiga funktionshinder. Tjänsten är placerad på barnhabiliteringen där du kommer att arbeta tillsammans med arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, medicinsk sekreterare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska samt specialpedagog.

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst och ett vikariat. Tillsvidaretjänsten har tillträde i mitten av augusti eller enligt överenskommelse och vikariatet har tillträde snarast möjligt. Varaktighet sex månader med ev. möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med traditionella sjukgymnastuppgifter för barn 0-16 år med medfödda eller förvärvade funktionsnedsättningar. I arbetet ingår bedömningar, viss behandling, hjälpmedelsförskrivning och mycket konsultativt arbete gentemot patienten och dess föräldrar samt personer i dess omgivning. Det ingår även samverkan med andra vårdgivare och handläggare runt patienten. Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team med avsikt att se personen i ett helhetsperspektiv. Arbetet sker i nära teamsamverkan och förläggs både på och utanför enheten. Utåtriktade utbildnings- och informationsinsatser ingår som en del av arbetet.

Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, ett positivt och öppet arbetsklimat, samt regelbundna yrkesträffar med kollegor över länet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast. Meriterande är erfarenhet av arbete med funktionsnedsättning samt erfarenhet av arbete inom habilitering. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat med hjälpmedel och förskrivning.

Körkort klass B erfordras då många besök sker i patientens hem och skolmiljö. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Du är en person som ser fördelarna med teamarbete. Du ska självständigt kunna fatta beslut, ta initiativ och driva frågor kring patientärenden. Det är också viktigt att du är lyhörd och kan ge och ta emot feedback samt att du har lätt för att samarbeta både internt och externt. Du har ett genuint intresse för vår målgrupp samt vilja att arbeta mot de mål som vi tillsammans har satt upp. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
TV-tjänst: tillträde mitten av aug eller enl. överenskommelse. Vikariat: tillträde snarast med varaktighet 6 mån, ev. förlängning.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 juni. Referensnummer ADH 59/17.

Övrigt

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa bildades 2016. Våra ca 1100 medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet och uppnå goda resultat i nationella mätningar och i det ständiga förbättringsarbetet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna Philis, Verksamhetschef

Telefon: 070-556 51 44

Julia Wramling, Saco

Telefon: 0340-48 15 68