Ledigt jobb

Är du Folktandvården Västra Valls nya tandhygienist?

Sista ansökningsdag: 1 juli Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Arbetsbeskrivning

Det är många som vill bli kunder på vår klinik och vår vision är att kunna erbjuda vård med bred kompetens. Därför söker vi nu en tandhygienist. Du kommer att få arbeta med hela din kompetens i allt som har med tandhygienistarbete att göra och arbetsuppgifterna består av både barn- och vuxentandvård med stor satsning på Frisktandvård. Hos oss är kunden i centrum och vi tror på nära samarbete oss kollegor emellan. Kliniken har 13 behandlingsrum och vi är cirka 48 medarbetare. Det finns goda tåg- och bussförbindelser till Folktandvården Västra Vall.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist med stort intresse för hälsofrämjande och förebyggande tandvård för barn och vuxna. Några års erfarenhet av yrket är meriterande men inte nödvändigt. Förutom god odontologisk kompetens förväntar vi oss engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Du trivs i en stor personalgrupp och har ett positivt och professionellt förhållningssätt till arbetskamrater och patienter. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har god pedagogisk förmåga och har ett gott bemötande. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap. Därtill lägger vi också stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Vi har ett datoriserat journalsystem (VAS) och digital röntgen, varför erfarenhet och allmänna IT-kunskaper är ett krav.

Du som går tredje året på tandhygienistutbildningen kan redan nu söka deltid hos oss.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 juli. Referensnummer NSVH 138/18.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

I Närsjukvården Halland ingår Folktandvården och de offentligt drivna vårdcentralerna. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till våra invånare. För Folktandvården Halland är det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med tandvård och munhälsa i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Åsa Ashton, Klinikchef

Telefon: 073-8510679

Birgitta Kollar, SRAT

Telefon: 035-13 40 57