Ledigt jobb

Utbildningsanställning för studier till specialistsjuksköterska/barnmorska

Sista ansökningsdag: 1 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Arbetsbeskrivning

Nu finns det en ny möjlighet för dig som sjuksköterska att söka en av våra utbildningsanställningar, där du kan vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska/barnmorska med bibehållen grundlön.

Antalet platser är begränsade och med start höstterminen 2018 erbjuder vi utbildningsanställningar inom följande inriktningar:

- anestesisjukvård
- intensivvård
- operationssjukvård
- psykiatrisk vård
- barnmorska.

Hoppas du är en av dem som vill vara med och skapa framtidens hälso- och sjukvård!

Prioriteringarna av vilka inriktningar som är aktuella för utbildningsanställningar har gjorts utifrån Region Hallands strategiska rekryteringsbehov.

Under utbildningsanställningen får du bibehållen grundlön och betald kurslitteratur som sedan förvaras på arbetsplatsen och är tillgänglig för alla medarbetare.

Kvalifikationer

För att söka utbildningsanställning krävs att du är legitimerad sjuksköterska med minst två års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska. Dessutom krävs att du blir antagen till utbildningen.

Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, ha lätt för att samarbeta och en god förmåga att arbeta i team. Dessutom ska ditt bemötande av patienter och kollegor vara professionellt.

För mer information om utbildningsanställningar kontakta HR-avdelningen, se kontaktuppgifter nedan.

Du som är intresserad måste själv söka till specialistutbildning med berörd inriktning till aktuellt universitet/högskola. Du anmäler dig/söker utbildningen på www.antagning.se

OBSERVERA att de flesta lärosäten har anmälningsperiod 15 feb - 15 mars vad gäller specialistsjuksköterskeprogrammen.

Det är viktigt att du i din ansökan till oss uppger vilken vidareutbildning du har sökt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde höstterminen 2018.
Antal tjänster
10

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 april. Referensnummer RK 8/18 .

Kontaktperson

Jessica Fällhed, HR-specialist

Telefon: 073-401 17 96