Ledigt jobb

Vik. Arbetsterapeut till vuxenpsykiatrisk mottagning Halmstad

Sista ansökningsdag: 28 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsterapeut kommer du att arbeta i nära samarbete med befintlig arbetsterapeut på mottagningen för att kunna serva våra olika team. Du arbetar med sedvanliga arbetsterapeutiska arbetsuppgifter som exempelvis bedömningar, utredningar, rehabilitering och utprovning av hjälpmedel.

Utredning av aktivitetsförmåga kan ingå som en del i en fördjupad utredning, bland annat genom observation i hemmet. Behandlingen kan bestå av aktivitetsträning, anpassning av miljö, utprovning, förskrivning samt uppföljning av hjälpmedel. I arbetet ingår även konsultationer samt psykoedukativa insatser individuellt, till anhöriga och i grupp.

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga inom kliniken men även med externa aktörer.
Det är även viktigt att du ställer dig positiv till förändrings- och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av arbete med psykiatri, kognitivt stöd och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Som person är du trygg i din yrkesroll och har god självinsikt. Eftersom du ingår i ett multiprofessionellt team lägger vi stor vikt vid god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Vikariat till och med 2018-12-31
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 januari. Referensnummer PSH 163/17.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Johanna Hjelmberg, Avdelningschef

Telefon: 0708 70 45 71

Dragica Grahovac, Saco

Telefon: 073-302 15 43