Ledigt jobb

Administrativ assistent sökes till Psykiatristaben, Varberg

Sista ansökningsdag: 25 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Arbetsbeskrivning

Som administrativ assistent kommer du att vara ett kvalificerat administrativt stöd till förvaltningschef, chefläkaren och till psykiatristaben. Det innebär bland annat att du kommer att svara för förvaltningschefens tidbokning, bistå chefläkaren med korrespondens i anmälnings- och klagomåslärenden, samordna stabens ärenden och möten utifrån nämndens planering. I tjänsten ligger att vara registrator/arkivhandläggare samt att vara sekreterare vid olika möten. Din närmaste chef kommer att vara förvaltningschefen. Arbetsplatsen är förlagd till Varberg men resor i tjänsten kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en administrativ utbildning och några års erfarenhet av administrativt arbete, gärna från en politiskt styrd organisation. Du skall ha goda datorkunskaper och vara en van användare av Office-paketet. Det är en merit om du har erfarenhet av att arbeta med journal- och avvikelsesystem. I Region Halland tillämpar vi journalsystemet VAS.

Det är viktigt att du har en professionell inställning, hög servicenivå och god förmåga till kommunikation vid såväl interna som externa kontakter. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och har viljan och förmågan att hjälpa andra. Arbetet kräver att du är initiativrik och kan arbeta både självständigt och i team.

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet där egenskaper som kommunikativ förmåga, engagemang och flexibilitet är av stor vikt. Du arbetar målinriktat, strukturerat, noggrant och ansvarstagande samt har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 januari. Referensnummer PSH 3/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Observera att vi tillämpar löpande urval och tillsättning i denna rekrytering och att vi därför önskar din ansökan snarast.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Goran Delic, Förvaltningschef

Telefon: 0340-66 27 50

Fackliga företrädare kan nås via PA-konsult Therese Eierborg.

Telefon: 0708-603 770