Ledigt jobb

Specialistläkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Onsala

Sista ansökningsdag: 3 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Vårdcentralen Onsala är en trivsam och väl etablerad vårdcentral som har hand om ca 12 300 invånare. I dagsläget är vi en näst intill fullbemannad vårdcentral som saknar en distriktsläkarkollega då vår tidigare kollega lämnat oss för en annan tjänst inom regionen. Vi har nu 6 specialister i allmänmedicin, 4 ST-läkare där en alldeles snart är klar och 2 AT-läkare.

Arbetet består av sedvanligt distriktsläkararbete med mottagningsarbete samt ev. äldreboende eller BVC. Hos oss arbetar vi med en rimlig områdesindelning. Vi tycker att det är viktigt med utvecklingsarbete inom den egna verksamheten. Vi har en mycket god stämning och gott samarbetsklimat mellan de olika yrkesgrupperna. Alla visar förståelse och respekt för varandras arbetsuppgifter och betydelse för helheten. Vi har ”högt i tak” och bra diskussionsklimat. Utbildning och kompetensutveckling prioriteras.

Arbetstid: Dagtid vardagar samt beredskapsjour i hemmet ca 1 ggr/månad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Du har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska. Körkort B krävs för tjänsten.

Som person har du lätt för att samarbeta, värnar om patientsäkerhet och har ett gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde: 2018-09-03
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 3 juni. Referensnummer NSVH 104/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna-Stina Martinsson, Verksamhetschef

Telefon: 0738-50 18 43

Kristian Brandt, Hallands läkarförening

Telefon: 031-92 95 10