Ledigt jobb

Tandhygienist sökes till Folktandvården Söndrum, Halmstad

Sista ansökningsdag: 4 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår Folktandvården och de offentligt drivna vårdcentralerna. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till våra invånare. För Folktandvården Halland är det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med tandvård och munhälsa i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Söndrums folktandvårdsklinik är belägen i en expanderande stadsdel i Halmstad. På kliniken arbetar totalt 27 medarbetare med hög och varierande kompetens, varav 8 är tandläkare. Kliniken söker nu en tandhygienist med stort engagemang och intresse för hälsofrämjande och förebyggande tandvård för barn och vuxna.

Arbetsbeskrivning

I rollen som tandhygienist kommer du i huvudsak arbeta med barn- och vuxentandvård med inriktning på Frisktandvård samt patientadministration. Du kommer få utföra undersökningar och diagnostik inom tandhygienistens ansvarsområde, arbeta hälsofrämjande samt motivera patienter till egenvård och ett gott munhälsobeteende.

Vidare kommer du att utföra parodbehandlingar och arbetsuppgifter som är förknippade med ett gott omhändertagande av våra patienter. Slutligen kommer du även arbeta i ett nära samarbete med andra medarbetare mot klinikens gemensamma mål. Du kommer också att inspirera till och delta i klinikernas utvecklingsarbete.

Du kommer välkomnas av en grupp som präglas av professionalism och ett gott samarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Har du erfarenhet inom tandhygienistyrket är detta meriterande. Vi har datoriserat journalsystem (Vas-Carita) och digital röntgen och goda datorkunskaper är därför ett plus.

Som person är du driven och engagerad samt har ett stort intresse för patientkontakt. Du gillar även att arbeta hälsofrämjande och förebyggande för en bättre tandvård hos vuxna och barn. Du förväntas trivas i en stor personalgrupp samt ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till arbetskamrater och patienter. Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 mars. Referensnummer NSVH 41/18.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Sandra Lindqvist-Karlén, Klinikchef/Tandhygienist

Telefon: 035-14 60 00

E-post: Sandra.Lindqvist-Karlen@regionhalland.se

Birgitta Kollar, SRAT

Telefon: 035-13 40 57