Ledigt jobb

Undersköterska natt sökes till Kirurgikliniken, avd 2B-C, Varberg

Sista ansökningsdag: 31 augusti Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Nu söker vi en ny undersköterska vill arbeta natt alternativt rotation på våra två kirurgiska vårdavdelningar, 2B samt 2C, i Varberg.

På dessa vårdavdelningar är inriktningen främst koncentrerad på övre gastro, kolorektal kirurgi, bröstkirurgi, onkologi samt palliativa patienter. Patienterna kommer till oss dels från väntelistan för operation och utredning, dels från akuten. Vi har 5-8 Kava-platser (kirurgisk akutvård), dit patienter kommer direkt från akuten.

Arbetsbeskrivning

Arbete som undersköterska med sedvanliga undersköterskeuppgifter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter att bredda din komptens inom flera områden. Som medarbetare hos oss blir du delaktig i vårt team med hög kompetens och god gemenskap.

Tjänstens sysselsättningsgrad är 75%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med tidigare erfarenhet från undersköterskeyrket. Erfarenhet av journalsystemet VAS är meriterande.

Samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper hos dig. Du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt och bemötande och du bidrar också till att skapa ett gott arbetsklimat. Du har även ett intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Som undersköterska tror vi att du vill ha:
• God arbetsmiljö
• Strukturerad inskolning
• Mentorskap
• Avsatt tid för reflektion
• Möjlighet att påverka din arbetstid
• Kompetensutveckling

Detta och mer därtill kan vi erbjuda dig!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde 2018-09-03 eller enligt överenskommelse. Vikariat ett år med möjlighet till tillsvidaretjänst.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 augusti. Referensnummer HS 213/18.

Övrigt

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Inger Andreasson, Avdelningschef, avd. 2B/C

Telefon: 0340-48 10 32

Sofia Gunnesson, Enhetschef, avd. 2B/C

Telefon: 0340-64 69 40

Inger Ahlin, Kommunal

Telefon: 0340-66 27 82