Ledigt jobb

Fysioterapeut/Sjukgymnast sökes till Habiliteringen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 6 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Habiliteringen i Halmstad är en av tre enheter i Halland som ger habiliterande insatser till barn, unga och vuxna med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar. På avdelningen finns stor samlad erfarenhet och en lust och vilja till ständig utveckling. I denna tjänst kommer du främst att arbeta med barn och unga.

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för det sjukgymnastiska perspektivet i teamarbetet och arbetar både självständigt men också i team med yrkesspecifika insatser som utredning, kartläggning, behandling och förskrivning av hjälpmedel. Du ger insatser individuellt och i grupp samt ger information och vägledning till vårdnadshavare och andra i barnets/ungdomens nätverk. Du deltar aktivt i att utveckla arbetet inom habiliteringen i stort och smått. Tillsammans med yrkeskollegor på arbetsplatsen och i regionen bidrar du i kompetens- och metodutveckling inom ditt kompetensområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast och har erfarenhet av att arbeta med habiliteringens målgrupp. För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du är en god lyssnare som visar intresse och förståelse för andra människor. Du har ett genuint intresse för vår målgrupp och du fokuserar på patientens behov och förväntningar. Det är också viktigt att du har god förmåga att skapa goda relationer till såväl patienter som kollegor. Du är en positiv person som kommer bra överens med personer på alla nivåer och du har ett stort intresse av utvecklingsarbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 6 juni. Referensnummer ADH 54/17.

Övrigt

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Marie Abrahamsson, Avdelningschef

Telefon: 070-1481755

Sofie Johnsson, Sjukgymnast

Telefon: 035-13 41 86

Julia Wramling, Saco

Telefon: 0340-48 15 68