Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare sökes till Syncentralen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare på Syncentralen kommer du huvudsakligen att arbeta med administration i journalsystemet VAS, t.ex bokning av patientbesök, remisshantering, schemaläggning och viss dokumentation. Andra arbetsuppgifter är telefontid, fakturahantering, förrådsbeställning, hjälpmedelsinventering, posthantering samt visst administrativt stöd till annan verksamhet, Dako.

Syncentralen är en länsövergripande verksamhet som arbetar med utgångspunkt från Halmstad och Kungsbacka. Syncentralen ingår i Hälsa och Funktionsstöd dit också Hörselvård, Resurscentrum för kommunikation Dako, Tolktjänst, Habilitering och Hjälpmedelscentrum hör.

Syncentralens målgrupp är personer som har så nedsatt synförmåga att det är svårt att läsa vanlig skrift eller med synens hjälp orientera sig – eller har motsvarande svårighet i den dagliga livsföringen. Vi jobbar i team som består av synpedagog, optiker, sekreterare, kurator, datateam och ögonläkare.

Tjänstens placering är i Halmstad men viss tjänstgöring kommer att ske i Kungsbacka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med god datorvana. Du har kunskap i Officepaketet och är van vid dokumentation. Erfarenhet från journalsystemet VAS är meriterande.

Du är en person som är utpräglat serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. Du är bra på att planera och organisera och har ett väl strukturerat arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga samt förmåga att kunna arbeta både i team och självständigt.
Det är inget krav men en fördel om du har körkort.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer ADH 33/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Anställningsintervjuer kommer att hållas den 15/5.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Kalén , Avdelningschef

Telefon: 070-67 81 808.

Pia Tellram-Petersson , Medicinsk sekreterare

Telefon: 035-14 61 87

Yvonne Mårlind, Vision

Telefon: 0104-56 31 84