Ledigt jobb

IT-tekniker sökes till IT Klient och Skrivare, Halmstad

Sista ansökningsdag: 15 augusti Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

På vår IT-avdelning, IT Klient och Skrivare, arbetar vi med tjänsterna Klient och Utskrift. Vårt uppdrag är att serva verksamheten med en funktionell arbetsplats rörande dessa områden. Avdelningen hanterar över 7500 datorer och 3500 skrivare inom Region Halland och består av 20 medarbetare placerade antingen i Varberg eller Halmstad. Vårt uppdrag sträcker sig över hela regionen.

Central administration och support är därför nödvändigt och vikten av att vi har fungerande processer och verktyg för att hantera detta är stor. All paketering och distribution av applikationer sköts centralt via våra deploymentverktyg, men även arbete på plats hos kund, utställ/utbyte av datorer och skrivare hanteras av vår avdelning.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en medarbetare för vårt centrala installationsarbete. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera logistik, installation och inventariehantering av Region Hallands datorer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta med installation av Region Hallands datorer. Du har gymnasieutbildning eller liknande med inriktning på IT. Meriterande är utbildningar med inriktning mot på Microsoft OS. Du har god teknisk kompetens och förståelse för datorns komponenter och operativsystem baserat på PC och Microsofts OS. Meriterande är erfarenhet av central administration och deployment av datorer i större IT-miljö.

Som person är du engagerad, noggrann, lösningsorienterad, nyfiken och initiativrik utan problem att följa riktlinjer och framtagna processer. Då detta uppdrag kräver stor noggrannhet, dokumentation och kontinuitet så kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi arbetar med ständigt förbättringsarbete och ser gärna att egenskaper som att driva och förbättra arbetsflöde faller naturligt för dig. Tjänsten omfattar även administrativt arbete med register och inventariehantering som kräver noggrannhet och ett stort ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B erfordras.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde 2018-09-03 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 15 augusti. Referensnummer RGS 62/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Thomas Segerlind, Avdelningschef

Telefon: 0722-07 96 75

E-post: thomas.segerlind@regionhalland.se

Özlem Arabaci, Saco

Telefon: 035-13 11 00

Inger Ivarsson, Vision

Telefon: 0340-48 17 98