Ledigt jobb

Undersköterska sökes till Ögonmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 24 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med drygt 80 000 invånare. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, KHV, gynekologi samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning.

Arbetsbeskrivning

På Ögonmottagningen i Kungsbacka bedrivs i dag ett aktivt utvecklingsarbete. Mottagningen har till teamen knutna sköterskemottagningar, undersköterska samt medicinsk sekreterare.

Som undersköterska kommer du att arbeta med att assistera läkare och sjuksköterskor vid olika undersökningar och behandlingar. I arbetet ingår också administrativa sysslor såsom remisshantering, sköta bokningar och skicka kallelsebrev.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning samt arbetslivserfarenhet inom medicinsk specialistvård. Erfarenhet från mottagningsarbete och ögonsjukvård samt goda IT-kunskaper och erfarenhet av datoriserad journal är meriterande.

Det är viktigt att du är engagerad och har servicekänsla eftersom du till stor del kommer att arbeta självständigt med att informera, instruera och ha kontakt med många människor. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper, arbetet ställer krav på mycket god samarbetsförmåga, och att du skall vara självständig, flexibel och initiativrik.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75-90%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2017-04-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 24 februari. Referensnummer HS 22/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske fortlöpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Linder, Avdelningschef

Telefon: växel 0300-56 50 00

Mona Sandblom, Kommunal

Telefon: 0300-56 51 56