Ledigt jobb

Rätt händer gör rätt saker i Halland

Sista ansökningsdag: 14 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Region Hallands verksamheter är beroende av ständig utveckling av medarbetarna för att leverera värde till hallänningen. I nationella jämförelser levererar Region Halland vård av hög kvalité. HR-funktionens allra viktigaste fokus är att stödja verksamheten så att Region Halland fortsatt har engagerade och kompetenta medarbetare och chefer, och en arbetsmiljö och arbetssätt som möjliggör kvalitet och produktivitet.

Arbetsbeskrivning

Denna annons gäller en generell intresseanmälan att arbeta hos oss i Närsjukvården. I dagsläget har vi i första hand behov av specialister i allmänmedicin och distriktssköterskor. Välkommen med din intresseanmälan där du anger vad du är intresserad av att arbeta med, så tar vi kontakt med dig.

Sedan i höstas har Region Halland en ny hälso- och sjukvårdsstrategi som tydligt pekar ut vägen fram emot 2025. Närsjukvården har en central roll, då fokus ligger på både sammanhållet vårdflöde och en vård som kommer närmare invånarna. Nu söker vi nya medarbetare som vi kan uppnå våra mål tillsammans med.

Halland arbetar aktivt med en modell för utvecklad arbetsfördelning för att säkerställa att allas kompetens tas tillvara på bästa sätt. Tanken är att bland annat öppna fler kontaktvägar för patienten, som snabbt kan få rätt hjälp och inte behöva slussas runt i onödan. Välfungerande tvärprofessionella team på vårdcentralerna är till gagn för såväl personal som patienter.

Varmt välkommen med din ansökan till oss.

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning inom den yrkeskategori du är intresserad av att arbeta inom. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Anställningsform och sysselsättningsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
5

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 14 maj. Referensnummer NSVH 81/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Karin Blomsén, HR Partner

Telefon: 0702-08 17 97

Sara Enocson, HR Partner

Telefon: 0708-71 33 57

För kontakt med facklig företrädare, v.g. kontakta någon av ovanstående HR Partner.