Ledigt jobb

Distriktsläkare till Vårdcentralen Fjärås

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Vårdcentralen Fjärås är en välfungerande offentligt driven vårdcentral belägen i hjärtat av Fjärås. Vi är en trivsam arbetsplats med härligt gott gäng som ansvarar för strax över 7000 stycken listade patienter. Här finns allt under samma tak: Läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, laboratorium, distriktssköterskemottagning, BVC, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnastik etc. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan alla yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och få den goda arbetsglädjen!

Då en av våra Distriktsläkare går i pension efter många år, så söker vi nu en ny medarbetare.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Arbetsbeskrivning

Som Distriktsläkare har du sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral inklusive jourtjänstgöring med beredskap i hemmet. Distriktsläkaren som slutar är även Medicinskt ledningsansvarig och detta kan eventuellt vara något som kommer att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin, eventuellt kan annan lämplig specialitet med erfarenhet från vårdcentral vara välkommen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som god initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du behöver ha ett intresse för att deltaga i förbättrings och utvecklingsarbete. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 100%
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde 180601.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer NSVH 234/17.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings. och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Charlotte Svensson, Verksamhetschef/Vårdcentralschef Fjärås

Mobil: 073-142 70 04

John-Anders Ohlson, Läkarförbundet

Telefon: 0300-56 52 55