Ledigt jobb

Driven Systemsamordnare HR till GAS Utveckling och Systemstöd

Sista ansökningsdag: 7 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, kurs & konferens, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Utveckling och systemstöd är en avdelning inom GAS med fokus på utvecklingsfrågor, systemförvaltning och utbildning inom de system som förekommer inom HR- och ekonomiområdet. Vi arbetar även mot egenutvecklade system till stöd för vårdfakturering, vårdgaranti och vårdval. Avdelningen utgör ett specialiststöd mot övriga verksamheter inom GAS.

Arbetsbeskrivning

Som systemsamordnare kommer du att:

•Arbeta som objektspecialist inom förvaltningsmodellen PM3 med systemsamordning och utveckling av Region Hallands HR-system och i rollen företräda och stödja användarna.
•Ansvara för och genomföra tester kopplat till objektet och löpande rapportera till objektledare.
•Genomföra utbildningsinsatser för systemens användare
•Stötta förvaltningarna i arbetet med systemen och ansvara för integrationer med verksamhetssystem.
•Medverka i det systematiska förbättringsarbetet av arbetssätt och rutiner inom GAS 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial HR- eller systemadministrativ utbildning alternativt liknande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare dokumenterad erfarenhet från personaladministrativt arbete och systemförvaltning. Vidare förutsätts att du har god kompetens inom IT-stöd inom HR-området och det är en fördel om du har erfarenhet av arbete eller förvaltning av systemen: Visma Personec P, TimeCare, Lisa, Adato, WinLas, Visma Recruit. Meriterande är även om du tidigare har genomfört utbildningar, arbetat i en supportfunktion och har en högskole- eller universitetsexamen inom HR-, informatik eller systemvetenskap.

Du ser behov, finner lösningar samt har vilja och kraft att driva utveckling. Vi ser att du har förmågan att arbeta utifrån ett helhets-, kvalitets- och säkerhetsperspektiv samt förmår att prioritera och arbeta självständigt.

Du är kommunikativ och pedagogisk samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Att ha ett bra bemötande, en väl utvecklad känsla för service och förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer är absolut nödvändiga egenskaper. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av arbete i en supportfunktion. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommes.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 maj. Referensnummer RGS 40/18.

Övrigt

Vi läser ansökningar löpande och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Matilda Westerblad, Avdelningschef

Telefon: 073-851 05 93

Sandra Malmgren, Saco

Telefon: 0104-76 19 00