Ledigt jobb

Controller- Supply chain sökes till Medicinsk Teknik Halland

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Medicinsk teknik Halland (MTH) tillhör Hallands Sjukhus och har ett regionalt strategiskt uppdrag och verkar med ett brett utbud utifrån vårdens behov i hela regionen. I våra uppgifter finns flera olika former av avancerat tekniskt stöd kring patientnära produkter, strategiskt säkerhetsarbete, krav på infrastruktur samt beställarroller mm. Verksamheten har idag drygt 70 anställda. Hallands sjukhus är certifierat enligt flera kvalitetsledningssystem. Medicinteknik är dessutom certifierat enligt kvalitetsledningssystemet SS-EN-ISO-13485.

Till ett utökat uppdrag åt Hallands sjukhus har MTH behov av att rekrytera en controller. Rollen innefattar försörjningar till sjukhusets verkan i Kungsbacka, Varberg och Halmstad. Placeringsort fastställs senare.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder en intressant och ny befattning där du i team skall delta i att skapa och samordna Hallands sjukhus försörjningsprocess. Inom kategorierna varor och tjänster har Hallands sjukhus en årlig kostnadsomslutning av ca 500 miljoner kronor. Ditt arbete kommer i stor grad att ägnas åt att leda och organisera sjukhusets operativa och taktiska grupper kring utveckling och uppföljning av serviceleveranser i samarbete med sjukhusets huvudleverantör av vårdnära tjänster och service; Regionservice. Serviceområdena innefattar kostförsörjning, vårdnära service, städning, intern transportlogistik, teknisk service samt vissa övriga tjänster och omsätter ca 190 miljoner kronor.

Du kommer att ha flera arbetsytor internt och tillsammans med leverantörens utsedda roller. Du kommer bygga upp arbetsformat och via operativa grupper i samarbete identifiera sjukhusets behov, följa upp, kommunicera för att få behov och krav tillgodosedda.
Du ska delta i rapportering till strategisk förvaltningschefsnivå. Där redogöra för analys av utfall och uppföljning samt resultat av kvalitetskontroll av leveranserna av service. Ge taktiska förslag till strategisk utveckling.

Din roll skall vara relationsbildande och kontaktknytande för att gemensamt säkerställa en god gemensam affärsrelation med Regionsservice för kvalitets- och resultatansvar såväl på kort- som lång sikt. Det krävs flexibilitet och ett målinriktat arbetssätt till att skapa ett partnerskap. Tillsammans inom medicinteknik och ledning kommer du även att delta i organisation av analys och styrning av sjukhusets övriga varuförsörjning. Delta i uppföljningsformat, leverantörsdialoger kring medicinskt materiel och utrustning. I förekommande fall kunna utgöra projektledare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant utbildning med gedigen, dokumenterad erfarenhet inom antingen förvaltning, företagsekonomi, inköp, projektledning eller från affärs- eller marknadsjuridik i en komplicerad organisation.

Du är intresserad av sjukvård, är pedagogisk i uttryck och är kommunikativt lagd med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Din personliga förmåga och att skapa förtroendefulla relationer är av stor betydelse. Du har en förmåga att se helhet och är van att ta fram säkrade beslutsunderlag utifrån komplex information. Vi sätter värde på förståelse för eller erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetet innebär ett nära samarbete med de medicinska verksamheterna, sjukhusledning, medicinteknik, lednings- och ekonomifunktioner samt leverantörer. Regionservice ansvarar för stöd och service till sjukhuset. De är således en mycket viktig och ständig samarbetspartner.

Körkort klass B erfordras.

Nyckelord; controller, inköp, logistik, key account manager, affärsekonom, försörjning, avtalsansvar.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelser
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer HS 306/17.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Sven-Olof Nyman, Verksamhetschef Medicinsk Teknik Halland

Telefon: 0705-508 112

Jonny Eriksson , Bitr. Ekonomichef Hallands Sjukhus

Telefon: 072-74 24 213

Åsa-Maria Petersson, Saco

Telefon: 035-13 11 21