Ledigt jobb

Verksamhetsutvecklare till 1177 Vårdguiden på telefon i Halland

Sista ansökningsdag: 25 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

1177 Vårdguiden på telefon i Halland ingår i det nationella nätverket av Sjukvårdsrådgivningar med ett gemensamt nummer 1177. Det innebär bl.a. att vi har ett nationellt beslutsstödssystem. Verksamheten består av erfarna sjuksköterskor som är medborgarna behjälpliga kring frågor om vård och hälsa, dygnet runt. Verksamheten i Halland är fördelad på två kontor; Halmstad och Kungsbacka.

1177 Vårdguiden på telefon i Halland söker nu en verksamhetsutvecklare som ska arbeta med två fokusområden:
• Driva digitaliseringsprocessen 1177 vårdguiden på telefon
• Samordna/stödja och driva verksamhetsuppföljning 1177 vårdguiden på telefon

Tjänstgöringsort: Halmstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och tidigare erfarenheter av arbete inom de fokusområden som anställningen innebär, t ex inom en likvärdig tjänst. Vi ser också en fördel i om du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation. Vi värdesätter att du gillar utmaningar och vill arbeta i en ständigt utvecklande miljö. Du har god förmåga att arbeta självständigt liksom att du är serviceinriktad. Goda datakunskaper är en förutsättning för anställningen. I urvalet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Visstidsanställning 1 år.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 februari. Referensnummer ADH 18/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kenth Ahlin, Verksamhetschef

Telefon: 073-202 39 28

Hänvisning till facklig företrädare sker genom Jonas Karlsson , HR-partner

Telefon: 072-96 95 188