Ledigt jobb

Tandläkare sökes till Folktandvården City, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Folktandvården City finns i trivsamma lokaler i centrala Halmstad, som är samlokaliserad med tandregleringen och Folktandvårdens tandtekniska lab. Hos oss arbetar 22 personer varav 4 tandläkare och 5 tandhygienister och 13 tandsköterskor. Vi trivs på vår arbetsplats och tycker det är roligt att få nya kollegor som tillsammans med oss kan utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre. Klinikens läge erbjuder goda tåg- och bussförbindelser.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en engagerad och kommunikativ tandläkare till oss på Folktandvården City.

Arbetsuppgifterna innebär ett omväxlande arbete med såväl barn- och vuxentandvård som teamarbete. Hos oss är kunden i centrum och vi tror på ett nära samarbete oss kollegor emellan.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad tandläkare gärna med några års erfarenhet. Du ska kunna arbeta effektivt med bibehållen hög kvalitet. Förutom god odontologisk kompetens förväntar vi oss engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Du trivs i en stor personalgrupp och har ett positivt och professionellt förhållningssätt till arbetskamrater och patienter. Vidare har du en god samarbetsförmåga, är flexibel, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har god pedagogisk förmåga och har ett gott bemötande. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap. Därtill lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Vi har datoriserat journalsystem(VAS) och arbetar med digital scanning för avtryck varför allmänna IT-kunskaper är ett krav.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde sker snarast efter överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer NSVH 10/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kristin Gustafsson, Verksamhetschef

Telefon: 072-17 15 272

Stefan Nordström, TT

Telefon: 0340-48 23 00