Ledigt jobb

Undersköterska till Operationsavdelningen, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 26 augusti Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

På Operation- och intensivvårdskliniken erbjuds anestesisjukvård, operationssjukvård, postoperativ vård, intensivvård och steriliseringsverksamhet. Operationsavdelningen har elva välutrustade operationssalar som bedriver akut och planerad vård inom ortopedi, kirurgi, kärlkirurgi, robotassisterad kirurgi, gynekologi, urologi, tand och öron-näsa-hals. Vi är cirka 100 medarbetare och arbetsgruppen består av operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor och undersköterskor. Du kommer att mötas av en driven och engagerad grupp som präglas av högt i tak och ett gott samarbete.

Arbetsbeskrivning

Operationsavdelningen i Halmstad söker efter en erfaren och engagerad person som tillsammans med oss vill vara en del av vår utveckling och gemenskap. Med din värme och kompetens får du våra patienter att känna sig trygga både inför och under operation.

Som undersköterska spelar du en otroligt viktig roll inte bara för den enskilda avdelningen utan för hela verksamheten. Du arbetar med peroperativ omvårdnad, medicinsk samt är med i planering och organisering av dagens operationer. Till hjälp har du dina kollegor där du tillsammans i team med andra yrkeskategorier arbetar för att erbjuda patienten bästa möjliga vård.

Vi erbjuder dig ett personligt anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande och utmanande arbete. Du trivs med att arbeta i grupp och är engagerad i ditt arbete samt har ett positivt bemötande gentemot både patienter och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du är utbildad undersköterska, gärna med några års erfarenhet av operation. Hör gärna av dig om du vill veta mer om tjänsten!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 26 augusti. Referensnummer HS 221/18.

Övrigt

Vi kommer att utgå från ett löpande urval och rekommenderar därför dig att söka så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Charlotte Benstead, Avdelningschef Operation

Telefon: 035-13 12 33

Pernilla Heinsvig, Avdelningschef Operation

Telefon: 035-13 43 31

Lena Knutsson, Kommunal

Telefon: 035-13 43 49