Ledigt jobb

Distriktssköterska sökes till Vårdcentralen Falkenberg

Sista ansökningsdag: 1 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna, Folktandvården samt Hälsa och rehabilitering. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som distriktsköterska såsom mottagningsarbete och telefonrådgivning.

Vårdcentralen Falkenberg består av läkar– och distriktssköterskemottagning, laboratorieverksamhet, sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator/psykolog, BVC, specialistmottagningar för Astma/ KOL, diabetes, hjärtsvikt och rökavvänjning. Vi arbetar med patienten i fokus, med respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet som distriktssköterska/sjuksköterska är önskvärt, likaså om du har arbetat med astma- och KOL-patienter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper där vi värdesätter samarbete och teamkänsla högt.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 80%. Möjlighet till utökad tjänstgöring finns.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 mars. Referensnummer NSVH 34/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Helén Thorstensson, Vårdcentralschef

Telefon: 072-52 34 903

Therese Eliasson, Vårdförbundet

Telefon: 0346-562 40