Ledigt jobb

Övertandläkare, specialist käkkirurgi till Specialisttandvården, Halmstad

Sista ansökningsdag: 5 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med käkkirurgi. I tjänsten ingår käkskadeberedskap som är förlagd till kvällar och helger. Verksamheten är förlagd i Halmstad och Varberg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med specialistkompetens i käkkirurgi. Du har bred käkkirurgisk erfarenhet inom dentoalveolärkirurgi, ortognatkirurgi, traumakirurgi och käkledskirurgi.
Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Körkort B erfordras för tjänsten.

Käkkirurgiska kliniken är en del av Specialisttandvården i Halland. Vi bedriver behandling av patienter remitterade till oss från övriga verksamheter inom sjukhuset samt från privata och offentliga vårdgivare. På specialisttandvården bedrivs specialistutbildning och efterutbildning av tandläkare samt utbildning för tandhygienister och tandsköterskor. Forskning och utveckling ses som en viktig del av verksamheten. Verksamheten är förlagd till Hallands Sjukhus Halmstad samt Varberg.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2017-10-01.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 5 maj. Referensnummer HS 110/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Peter Abrahamsson, Verksamhetschef

Telefon: 035-17 45 13

Christer Laurizohn, Övertandläkare, Saco

Telefon: 0340-48 12 88