Ledigt jobb

Senior Byggprojektledare till Regionfastigheter, Södra Halland

Sista ansökningsdag: 23 juli Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Teknik och Fastighet är ett affärsområde inom Regionservice. Teknik och Fastighet är uppdelat i tre avdelningar: Regionfastigheter och Teknisk Service norr respektive söder. Regionfastigheter ansvarar primärt för bygg-, förvaltning- och hyresfrågor och Teknisk service för driftsfrågor. Regionfastigheter ska aktivt stödja regionens verksamheter med ändamålsenliga lokaler, god miljö och ge service med hög kompetens samt effektivt förvalta och utveckla regionens fastigheter.

På grund av förestående pensionsavgång söker vi nu en Byggprojektledare till oss!

Arbetsbeskrivning

Hos Regionfastigheter får du chansen att skaffa dig en kompetens som är svår att hitta någon annanstans. Du är med och skapar förutsättningar för morgondagens vård. Ett modernt sjukhus är en komplex fastighet. Många av våra åtgärder måste göras under pågående verksamhet vilket ställer mycket höga krav på din kommunikationsförmåga och förståelse för kundens behov. Du måste vara modig! Kunna ta för dig.

Projektens omfattning kan vara allt från fastighetsunderhåll till högteknologiska om- och nybyggnationer såsom ny operationsal och röntgen. Som byggprojektledare hos oss kommer du att få en rejäl utmaning men också en spetskompetens som är svår att nå på de flesta andra arbetsplatser.

Som byggprojektledare kommer du att driva dina egna projekt, från förstudie-, projektering- och produktionsfas till överlämnande. Du ges stora möjligheter att själv få påverka genom att bidra med tankar och kunskap. Du ska äga dina projekt. I projektet är det du som ska stå för Region Hallands värderingar, det är du som ska garantera att Regionfastigheter tillsammans kan stå för ditt projekt. Entreprenörer och projektörer behöver din vägledning. Det omfattar även myndighetskontakter.

Som byggprojektledare arbetar du på uppdrag åt förvaltaren som är organisationens internbeställare och tillika kundansvarig.

Du kommer att verka i södra Halland med placeringsort Halmstad, men jobbet kan innebära uppdrag över hela Halland.

Kvalifikationer

Du är en projektledare med projektledarerfarenhet som tänker framåt. För att klara av de högt ställda kraven krävs högskoleutbildning eller likvärdig erfarenhet. Byggteknisk kunskap samt kunskap inom entreprenadjuridik är en förutsättning. Även kunskaper i projektekonomi är ett krav.

Du måste förstå att du ingår i ett större sammanhang och ha ett kundorienterat arbetssätt. Det ställs särskilt stora krav på att vara kommunikativ och serviceinriktad. Din och vår framgång bygger på det förtroende du skapar. Som representant för Regionfastigheter måste du dessutom vara trovärdig och affärsmässig i alla dina kontakter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 juli. Referensnummer RGS 58/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lina Brandelius , Tf Avdelningschef

Telefon: 035-179691

För information om facklig representant kontakta HR Partner Maria Rundberg

Telefon: 035-13 48 54